Najnowsza promocja na profesjonalne lustrzanki Canon. Odbierz akcesoria wartości nawet 2300 zł.

Warszawa, 1 października 2018 r. – Canon rozpoczyna nową kampanię promocyjną, w ramach której za 1 zł można otrzymać atrakcyjne akcesoria fotograficzne o wartości nawet 2300 zł. W promocji może wziąć udział każdy, kto od 1 października do 31 grudnia 2018 r. zakupi przynajmniej jeden produkt objęty promocją:

• EOS-1D X Mark II,
  • EOS 5D Mark IV,
  • EOS 5DS,
  • EOS 5DSR lub
  • EOS 6D Mark II.

Aby wziąć udział w promocji i otrzymać wybrane akcesoria za 1 zł, należy zarejestrować zakupiony produkt/produkty na stronie www.canon.pl/prodslrpromo. Co ważne, najnowsza promocja łączy się z innymi aktualnymi promocjami Canon.

Produkt objęty promocją Produkty do odebrania za 1 zł
EOS-1D X Mark II Lampa błyskowa Canon Speedlite 600EX II-RT lub Statyw Manfrotto MT055CXPRO3 + głowica MHXPRO-BHQ2
EOS 5D Mark IV
EOS 5DS
EOS 5DSR
Lampa błyskowa Canon Speedlite 430EX III RT lub Statyw Manfrotto MK055XPRO3 + głowica MHXPRO-BHQ2
EOS 6D Mark II GRIP Canon BG-E21 lub Statyw Manfrotto Befree MKBFRLA4BK-BH z głowicą

Jak wziąć udział w promocji

Aby wziąć udział w promocji wystarczy:

• Kupić produkt/-y objęte promocją w okresie 1.10 - 31.12.2018 r.
  • Z opakowania produktu wyciąć kod kreskowy i numer seryjny.
  • Nie później niż do 15.01.2019 r. (do godz. 23:59:59) zarejestrować zakup poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego oraz załączenie kolorowego skanu/zdjęcia wyciętego kodu; formularz zgłoszeniowy dostępny jest na stronie www.canon.pl/prodslrpromo
  • Odebrać za 1 zł zamówiony sprzęt.

Zasady promocji

• Każda osoba/firma może w całym okresie promocji zarejestrować zakup maksymalnie 2 sztuk każdego produktu objętego promocją.
  • Promocją objęte są produkty zakupione w oryginalnych opakowaniach, na których znajduje się numer EAN i numer seryjny produktu. Nie są objęte promocją produkty pochodzące z rozkompletowania oryginalnych zestawów (białe pudełka).
  • Promocja łączy się z innymi promocjami organizowanymi przez Canon w tym samym czasie (na te same produkty).

Gdzie kupić produkty objęte promocją?

Promocja obowiązuje wyłącznie w wybranych sieciach sprzedaży, wymienionych poniżej. W przypadku aparatu EOS-1D X Mark II zakup jest możliwy tylko w sklepach o statusie Canon Pro Imaging Partners.

Canon Pro Imaging Partners:

Aster/Fotostrada www.fotostrada.pl
BEIKS www.beiks.pl
Cyfrowe.pl www.cyfrowe.pl
Digital24.pl www.digital24.pl
Foto-Plus www.fotoplus.pl
Fotoforma www.fotoforma.pl
Proclub www.proclub.pl

Pozostałe sieci handlowe:

ABFOTO www.abfoto.pl
Euro RTV AGD www.euro.com.pl
Fotojoker www.fotojoker.pl
Media Markt www.mediamarkt.pl
Mediaexpert www.mediaexpert.pl
Saturn www.saturn.pl

Więcej informacji

Szczegółowy regulamin promocji, lista sprzętu oraz sklepów partnerskich, a także formularz zgłoszeniowy i najczęściej zadawane pytania dostępne są na stronie promocji: www.canon.pl/prodslrpromo.