Promocja Canon: kup kamerę i zyskaj do 2550 zł

Warszawa, 26 marca 2017 r. – Firma Canon rozpoczęła kolejną promocję, którą objęte są dwie profesjonalne kamery. Przy zakupie jednego z modeli – EOS C100 Mark II lub EOS XC10 – w wybranych punktach sprzedaży, można otrzymać akumulator Canon BP-975 lub kartę pamięci Sandisk CFast 2.0 64 GB EXTREME PRO 525MB/s wraz z czytnikiem kart Sandisk CFAST 2.0 USB 3.0 500 MB/s w cenie 1 zł. Dodatkowo, pierwsze 30 osób, które zakupią kamerę EOS C100 Mark II, może również w cenie 1 zł otrzymać voucher na warsztaty z realizacji reportażu ślubnego¹, które poprowadzą Michał Smagor i Andrzej Fryda.

Aby skorzystać z promocji należy w okresie 23.03-31.07.2018 r. kupić produkt/-y promocyjny/-e w wybranych sieciach sprzedaży i uiścić opłatę w wysokości 1 zł za promocyjne akcesoria.

Pierwsze 30 osób, które zakupią kamerę EOS C100 Mark II, ma szansę uczestniczyć w wyjątkowych warsztatach, prowadzonych przez ekspertów w dziedzinie reportażu ślubnego – Michała Smagora i Andrzeja Frydę (decyduje kolejność zgłoszeń). Warsztaty adresowane są do wszystkich zajmujących się na co dzień realizacją reportaży oraz krótkich form filmowych – w tym przede wszystkim reportażu ślubnego – oraz zawodowych fotografów, którzy chcieliby rozszerzyć swoją wiedzę o reportaż filmowy przy wykorzystaniu lustrzanek cyfrowych, bezlusterkowców i kamer Super 35mm. Uczestnicy warsztatów otrzymają certyfikat potwierdzający ich udział w szkoleniu.

Lista produktów objętych promocją:

Kamera EOS Akcesoria i vouchery za 1 zł
EOS C100 Mark II
  • Akumulator Canon BP-975 o wartości 1100 zł.
  • Warsztaty filmowe: Realizacja reportażu ślubnego (prowadzący: Michał Smagor, Andrzej Fryda) o wartości 1450 zł. (Decyduje kolejność zgłoszeń)
EOS XC10
  • Karta pamięci Sandisk CFast 2.0 64 GB EXTREME PRO 525MB/s z czytnikiem kart Sandisk CFAST 2.0 USB 3.0 500 MB/s o łącznej wartości 1150 zł.

Promocją objęte są produkty zakupione u następujących partnerów Canon (w sklepach stacjonarnych i internetowych):

BEIKS                                        www.beiks.pl
Cyfrowe.pl                                 www.cyfrowe.pl
Foto-Plus                                   www.fotoplus.pl
PW Digital                                 www.digital24.pl
Studiotech                                www.studiotech.pl

Dodatkowe informacje na temat promocji oraz regulamin dostępne są na stronie:

1 Decyduje kolejność zgłoszeń.