Promocja Canon: kup lustrzankę EOS i odbierz produkty promocyjne o wartości do 1420 zł

Warszawa, 4 listopada 2016 r. – Firma Canon rozpoczyna promocję na zaawansowane lustrzanki cyfrowe. Tym razem, kupując jeden z aparatów: EOS 7D Mark II, EOS 5D Mark III, EOS 5DS lub EOS 5DS R, można otrzymać plecak Manfrotto Bumblebee-220, a także roczną subskrypcję pakietu fotograficznego Adobe w cenie 1 zł (w zależności od modelu).

winter_promotion.jpg

Aby skorzystać z promocji należy:

• W okresie 4.11.2016 - 31.01.2017 kupić produkt/-y promocyjne w wybranych sieciach sprzedaży (pełna lista sklepów poniżej).
  • Do 15.02.2017 r. zarejestrować zakup poprzez formularz zgłoszeniowy na stronie www.canon.pl/zimowepromocje.
  • Dołączyć (w formie elektronicznej) czytelny skan lub fotografię dowodu zakupu oraz kodu kreskowego wyciętego z opakowania produktu.

Lista produktów objętych promocją:

AparatAkcesoria za 1 zł
  EOS 7D Mark II (body lub zestawy)Plecak Manfrotto Bumblebee-220 o wartości 770 zł
  EOS 5D Mark IIIPlecak Manfrotto Bumblebee-220 i roczna subskrypcja pakietu fotograficznego Adobe o łącznej wartości 1420 zł
  EOS 5DS
  EOS 5DS R

Promocją objęte są produkty zakupione u następujących partnerów Canon:

Canon Pro Imaging Partners:

Aster/Fotostradawww.fotostrada.pl

OleOle.plwww.oleole.pl
Saturnwww.saturn.pl
X-kom.plwww.x-kom.pl

Dodatkowe informacje na temat promocji oraz regulaminy dostępne są na stronie www.canon.pl/zimowepromocje.

FotoAkademia – nowy projekt edukacyjny Canon i TEB Edukacja

Warszawa, 29 listopada 2017 r. – Canon został oficjalnym partnerem technologicznym projektu FotoAkademia prowadzonego przez największą w Polsce sieć szkół TEB Edukacja. FotoAkademia to szeroki program kursów i szkoleń fotograficznych, kierowany do użytkowników na każdym etapie ich przygody z fotografią. W ofercie znalazły się propozycje zarówno dla doświadczonych fotografów, którzy chcą podnieść swoje kompetencje, jak i dla tych, którzy stawiają swoje pierwsze kroki w świecie fotografii.