Promocja Canon: stare na nowe

Warszawa, 23 maja 2016 r. – Firma Canon poinformowała o kolejnej edycji promocji „Stare na nowe”. Tym razem kupując jedną z lustrzanek objętych akcją – EOS 5D Mark III, EOS 5DS, EOS 5DS R i EOS 7D MKII – i oddając swój stary aparat do punktu zbiórki zużytego sprzętu elektronicznego, można otrzymać zwrot w wysokości do 1200 złotych.

image1.jpeg

Aby skorzystać z promocji należy:

• W okresie 23 maja – 30 czerwca 2016 r. kupić w wybranej sieci sprzedaży jeden z aparatów objętych akcją (lista dostępna poniżej).
  • Do 15 lipca 2016 r. zarejestrować zakup za pomocą formularza na stronie www.canon.pl/starenanowe; dołączyć skan dowodu zakupu i wyciętego kodu kreskowego z pudełka, a także skan podpisanego oświadczenia (wzór dostępny na stronie), stwierdzającego iż klient przekazał dowolny nieużywany aparat do punktu zbiórki zużytego sprzętu elektronicznego lub innego, pełniącego taką funkcję.

Promocja „Stare na nowe” ma na celu promowanie zachowań proekologicznych wśród użytkowników sprzętu elektronicznego.

„Wielu z nas posiada stare, często niesprawne aparaty, które nieużywane zalegają na półkach. Tą akcją chcemy zachęcić użytkowników do właściwej utylizacji i recyklingu starego sprzętu fotograficznego. Chcemy budować wspólną świadomość i odpowiedzialność za środowisko naturalne” – komentuje Justyna Bartaman, Sustainability Manager w Canon Polska.

Lista sprzętu i wartość zwrotu:

Model aparatuCashBack
  EOS 5D Mark III
  EOS 5DS
  EOS 5DS R
  EOS 7D MKII
600 zł

Promocją objęte są produkty zakupione w następujących sieciach sprzedaży:

Canon Pro Imaging Partners:

Aster/Fotostradawww.fotostrada.pl

OleOle.plwww.oleole.pl
Saturnwww.saturn.pl
X-kom.plwww.x-kom.pl

Szczegółowe informacje na temat promocji dostępne są na stronie www.canon.pl/starenanowe.

Webinar Canon: Druk 3D dla przemysłu elektronicznego

Warszawa, 11 października 2017 r. – Już we wtorek, 17 października, firma Canon zaprasza na specjalny webinar na temat wykorzystania technologii druku 3D w przemyśle elektronicznym. Na tytułowe pytanie „Jak druk 3D zrewolucjonizuje produkcję elektroniki?” odpowiadać będą eksperci z branży i specjaliści Canon. To świetna okazja, żeby dowiedzieć się więcej o trendach i perspektywach tej niezwykle szybko rozwijającej się dziedziny przemysłu, a także poznać możliwości nowoczesnych technologii 3D.