Promocja Canon: stare na nowe

Warszawa, 23 maja 2016 r. – Firma Canon poinformowała o kolejnej edycji promocji „Stare na nowe”. Tym razem kupując jedną z lustrzanek objętych akcją – EOS 5D Mark III, EOS 5DS, EOS 5DS R i EOS 7D MKII – i oddając swój stary aparat do punktu zbiórki zużytego sprzętu elektronicznego, można otrzymać zwrot w wysokości do 1200 złotych.

image1.jpeg

Aby skorzystać z promocji należy:

• W okresie 23 maja – 30 czerwca 2016 r. kupić w wybranej sieci sprzedaży jeden z aparatów objętych akcją (lista dostępna poniżej).
  • Do 15 lipca 2016 r. zarejestrować zakup za pomocą formularza na stronie www.canon.pl/starenanowe; dołączyć skan dowodu zakupu i wyciętego kodu kreskowego z pudełka, a także skan podpisanego oświadczenia (wzór dostępny na stronie), stwierdzającego iż klient przekazał dowolny nieużywany aparat do punktu zbiórki zużytego sprzętu elektronicznego lub innego, pełniącego taką funkcję.

Promocja „Stare na nowe” ma na celu promowanie zachowań proekologicznych wśród użytkowników sprzętu elektronicznego.

„Wielu z nas posiada stare, często niesprawne aparaty, które nieużywane zalegają na półkach. Tą akcją chcemy zachęcić użytkowników do właściwej utylizacji i recyklingu starego sprzętu fotograficznego. Chcemy budować wspólną świadomość i odpowiedzialność za środowisko naturalne” – komentuje Justyna Bartaman, Sustainability Manager w Canon Polska.

Lista sprzętu i wartość zwrotu:

Model aparatuCashBack
  EOS 5D Mark III
  EOS 5DS
  EOS 5DS R
  EOS 7D MKII
600 zł

Promocją objęte są produkty zakupione w następujących sieciach sprzedaży:

Canon Pro Imaging Partners:

Aster/Fotostradawww.fotostrada.pl

OleOle.plwww.oleole.pl
Saturnwww.saturn.pl
X-kom.plwww.x-kom.pl

Szczegółowe informacje na temat promocji dostępne są na stronie www.canon.pl/starenanowe.

WARSZTATY FOTOGRAFICZNE POD OKIEM MISTRZA. ZGŁOSZENIA DO UDZIAŁU W RED BULL MISTRZ OBIEKTYWU OTWARTE

Warszawa, 12 kwietnia 2018 r. – Red Bull Mistrz Obiektywu to trzydniowe warsztaty fotograficzne, prowadzone przez znanych fotografów sportowych – Marcina Kina (Ambasadora marki Canon) oraz Adama Klimka. W tym roku odbędą się podczas Małopolska Joy Ride Festival w Kluszkowcach (25-27 maja). Aby wziąć udział w warsztatach, należy dodać autorskie zdjęcie na swoje konto na Instagramie, odpowiednio je tagując. Fotografie można zgłaszać do 26 kwietnia. Zaproszenie na warsztaty otrzyma 13 osób wybranych przez Marcina Kina, a do zgarnięcia są także dwie dzikie karty od Canon Polska.