Wiosenne promocje Canon: kup aparat EOS 1300D lub EOS 80D i odbierz voucher na książki lub zakupy w sieci 4F

Warszawa, 4 kwietnia 2016 r. – Firma Canon ogłasza dwie promocje na zakup najnowszych modeli lustrzanek cyfrowych: EOS 1300D i EOS 80D. W ramach promocji można otrzymać vouchery na zakup produktów:

promo banner.jpg

• przy zakupie aparatu Canon EOS 1300D voucher o wartości 100 zł na zakup poradników o tematyce fotograficznej i filmowej z oferty Wydawnictwa Galaktyka. Do wyboru ponad 20 tytułów.
  • przy zakupie aparatu Canon EOS 80D voucher o wartości 200 zł na zakupy produktów marki 4F (odzież i akcesoria sportowe oraz turystyczne).

Aby wziąć udział w promocji, należy:

• w okresie od 4 kwietnia 2016 r. do 30 czerwca 2016 r. zakupić aparat objęty promocją (body lub zestaw),
  • do 31 lipca 2016 r. zarejestrować zakupiony produkt na stronie www.canon.pl/wiosennepromocje.

W okresie trwania promocji, jeden uczestnik może uzyskać voucher za maksymalnie dwa produkty promocyjne (każdego modelu).

Przy realizacji vouchera, w przypadku zakupu produktów o wartości wyższej niż jego wartość nominalna, uczestnik jest zobowiązany do dopłaty różnicy. W przypadku zakupu produktów o wartości niższej niż wartość vouchera, nie wydaje się reszty.

Promocja ważna jest w wybranych sieciach sprzedaży – pełna lista sklepów dostępna jest na stronie promocji.

Szczegółowe informacje oraz regulamin dostępne są na stronie: www.canon.pl/wiosennepromocje.

Nowy poręczny Canon PowerShot SX70 HS z 65-krotnym zoomem i wideo 4K UHD

Warszawa, 20 września 2018 r. – Canon zaprezentował najnowszy kompaktowy aparat PowerShot SX70 HS – poręczny aparat z 65-krotnym zoomem optycznym (ekwiwalent ogniskowej 21-1365 mm), 7,5-centymetrowym, obrotowym ekranem LCD, matrycą 20,3 MP i możliwością nagrywania filmów w jakości 4K Ultra HD. Dzięki tym możliwościom nowy PowerShot SX70 HS to uniwersalny i elastyczny superzoom do naprawdę szerokiej gamy zastosowań.