Promocja Canon: kup EOS-1D X Mark II i odbierz prezenty

Warszawa, 7 kwietnia 2016 r. – Firma Canon ogłasza promocję na zakup profesjonalnej lustrzanki EOS-1D X Mark II. W ramach akcji, przy zakupie promocyjnego modelu w wybranych punktach sprzedaży, można otrzymać w prezencie kartę pamięci CFast SanDisk 64GB Extreme PRO CFast™ 2.0 wraz z czytnikiem. Dodatkowo, do aparatu zakupionego w przedsprzedaży (do 30 kwietnia 2016 r. lub do wyczerpania zapasów) można otrzymać gadżety fotograficzne: softshell, koszulkę i czapkę.

promo banner.jpg

Aby otrzymać kartę CFast™ 2.0 wraz z czytnikiem, należy:

• w okresie od 2 lutego do 3 października 2016 r. zakupić aparat w wybranych punktach sprzedaży (lista sklepów poniżej),
  • do 3 listopada 2016 włącznie przesłać poprawnie wypełnione zgłoszenie online.

Promocją objęte są produkty zakupione wyłącznie u partnerów Pro Imaging:

Aster / Fotostradawww.fotostrada.pl
BEIKSwww.beiks.pl
Cyfrowe.plwww.cyfrowe.pl
Fotoaparacikiwww.fotoaparaciki.pl
Fotoformawww.fotoforma.pl
Foto-Pluswww.fotoplus.pl
Optimawww.sklepfotograficzny.com.pl/sklep
ProClubwww.proclub.pl
PW Digitalwww.digital24.pl
Studiotechwww.studiotech.pl

Szczegółowe informacje oraz regulamin dostępne są na stronie: www.canon.pl/eos-1dx-mark-ii-memory-card.

ZIMOWA PROMOCJA CANON. DO ZGARNIĘCIA NAWET 1290 ZŁ.

Warszawa, 2 listopada 2018 r. – Canon rozpoczyna zimową kampanię promocyjną, w której przy zakupie wybranych lustrzanek, bezlusterkowców, aparatów kompaktowych, obiektywów, kamer i drukarek można otrzymać zwrot gotówki wartości nawet do 1290 zł. Aby wziąć udział w promocji, zakupiony produkt należy zarejestrować za pomocą formularza na stronie www.canon.pl/cashback. Promocję „Canon – Zwrot gotówki” można łączyć z innymi aktualnymi promocjami Canon.