Promocja Canon: kup EOS-1D X Mark II i odbierz prezenty

Warszawa, 7 kwietnia 2016 r. – Firma Canon ogłasza promocję na zakup profesjonalnej lustrzanki EOS-1D X Mark II. W ramach akcji, przy zakupie promocyjnego modelu w wybranych punktach sprzedaży, można otrzymać w prezencie kartę pamięci CFast SanDisk 64GB Extreme PRO CFast™ 2.0 wraz z czytnikiem. Dodatkowo, do aparatu zakupionego w przedsprzedaży (do 30 kwietnia 2016 r. lub do wyczerpania zapasów) można otrzymać gadżety fotograficzne: softshell, koszulkę i czapkę.

promo banner.jpg

Aby otrzymać kartę CFast™ 2.0 wraz z czytnikiem, należy:

• w okresie od 2 lutego do 3 października 2016 r. zakupić aparat w wybranych punktach sprzedaży (lista sklepów poniżej),
  • do 3 listopada 2016 włącznie przesłać poprawnie wypełnione zgłoszenie online.

Promocją objęte są produkty zakupione wyłącznie u partnerów Pro Imaging:

Aster / Fotostradawww.fotostrada.pl
BEIKSwww.beiks.pl
Cyfrowe.plwww.cyfrowe.pl
Fotoaparacikiwww.fotoaparaciki.pl
Fotoformawww.fotoforma.pl
Foto-Pluswww.fotoplus.pl
Optimawww.sklepfotograficzny.com.pl/sklep
ProClubwww.proclub.pl
PW Digitalwww.digital24.pl
Studiotechwww.studiotech.pl

Szczegółowe informacje oraz regulamin dostępne są na stronie: www.canon.pl/eos-1dx-mark-ii-memory-card.

FotoAkademia – nowy projekt edukacyjny Canon i TEB Edukacja

Warszawa, 29 listopada 2017 r. – Canon został oficjalnym partnerem technologicznym projektu FotoAkademia prowadzonego przez największą w Polsce sieć szkół TEB Edukacja. FotoAkademia to szeroki program kursów i szkoleń fotograficznych, kierowany do użytkowników na każdym etapie ich przygody z fotografią. W ofercie znalazły się propozycje zarówno dla doświadczonych fotografów, którzy chcą podnieść swoje kompetencje, jak i dla tych, którzy stawiają swoje pierwsze kroki w świecie fotografii.