Promocja Canon: voucher na drugi produkt

Warszawa, 25 lutego 2016 r. – Firma Canon rozpoczyna promocję „Voucher na drugi produkt”. W ramach akcji, kupując produkt objęty promocją – wybrane obiektywy EF i lampy błyskowe - można otrzymać zniżkę na zakup drugiego produktu Canon w wybranych punktach sprzedaży.

voucher_another_product.jpeg

Aby wziąć udział w promocji należy:

• w okresie od 24 lutego do 30 kwietnia 2016 r. zakupić objęty promocją obiektyw lub lampę błyskową w wybranej sieci sprzedaży;
  • do 31 maja 2016 r. przesłać poprawnie wypełniony Formularz Zgłoszeniowy dostępny online pod adresem www.canon.pl/lensvoucher;
  • dołączyć czytelny skan lub wyraźną fotografię dowodu zakupu produktu (np. paragon) oraz skan lub zdjęcie (w kolorze) oryginalnego kodu kreskowego EAN i numeru seryjnego wyciętego z opakowania.

Lista obiektywów i lamp objętych promocją:

Produkty objęte promocjąWartość vouchera na drugi produkt (brutto)
ObiektywyEF 24mm f/1,4 L II USM700 zł
EF 24 mm f/2,8 IS USM240 zł
EF 35mm f/2 IS USM240 zł
EF 35mm f/1,4L II USM700 zł
EF 50mm /1,2 L USM600 zł
EF 50mm f/1,4 USM200 zł
EF 85mm f/1,2 L II USM700 zł
EF 85mm f/1,8 USM200 zł
EF 100mm f/2,8 Macro USM240 zł
EF 100mm f/2,8L Macro IS USM400 zł
Lampy błyskoweSpeedlite 600EX-RT400 zł
Speedlite Transmitter ST-E3-RT200 zł

Lista sieci sprzedaży objętych promocją:

Aster / Fotostradawww.fotostrada.pl
BEIKSwww.beiks.pl
Cyfrowe.plwww.cyfrowe.pl
Fotoaparacikiwww.fotoaparaciki.pl
Fotoformawww.fotoforma.pl
Foto-Pluswww.fotoplus.pl
Optimawww.sklepfotograficzny.com.pl/sklep
ProClubwww.proclub.pl
PW Digitalwww.digital24.pl
Studiotechwww.studiotech.pl

Jeden użytkownik może kupić więcej niż jeden produkt promocyjny. W przypadku udokumentowania więcej niż jednego produktu promocyjnego na jednym dowodzie zakupu, każdy produkt należy zgłosić poprzez oddzielny Formularz Zgłoszeniowy. Liczba voucherów jest ograniczona - decyduje kolejność zgłoszeń. Realizacja vouchera możliwa jest tylko w punkcie sprzedaży, w którym został kupiony produkt promocyjny.

Szczegółowe informacje oraz regulamin dostępne są na stronie: www.canon.pl/lensvoucher

FotoAkademia – nowy projekt edukacyjny Canon i TEB Edukacja

Warszawa, 29 listopada 2017 r. – Canon został oficjalnym partnerem technologicznym projektu FotoAkademia prowadzonego przez największą w Polsce sieć szkół TEB Edukacja. FotoAkademia to szeroki program kursów i szkoleń fotograficznych, kierowany do użytkowników na każdym etapie ich przygody z fotografią. W ofercie znalazły się propozycje zarówno dla doświadczonych fotografów, którzy chcą podnieść swoje kompetencje, jak i dla tych, którzy stawiają swoje pierwsze kroki w świecie fotografii.