Canon podczas Air Show 2013 w Radomiu

Warszawa, 19 sierpnia 2013 r. – W dniach 24-25 sierpnia 2013 roku już po raz 13. odbędzie się w Radomiu Air Show. Ta międzynarodowa impreza dla fanów lotnictwa przyciąga zarówno obserwatorów, jak i uczestników z całego świata. W tym roku swój udział zapowiedzieli lotnicy z 21 państw, a goście będą mogli zobaczyć aż 210 maszyn lotniczych. Firma Canon przygotowała szereg atrakcji zarówno dla gości, jak i fotografów relacjonujących to wydarzenie.

Bądź bliżej i zobacz więcej dzięki aparatom kompaktowym z superzoomem i zaawansowanym lustrzankom EOS z teleobiektywami.

Air_Show_2013_Radom-v1.png

„Air Show 2013 to doskonała okazja do wprowadzenia w życie naszego hasła Czas na Twój kolejny krok. Prezentując zarówno aparaty kompaktowe z superzoomem, jak i profesjonalny sprzęt, będziemy zachęcać odwiedzających do rozwijania umiejętności fotograficznych. Jestem pewna, że jak co roku pokazy dostarczą wyjątkowych emocji i ciekawych tematów do fotografowania” – komentuje Joanna Stankiewicz, Corporate & Marketing Communication Manager z Canon Polska.

Z myślą o potrzebach profesjonalistów firma Canon we współpracy z centrum serwisowym CSI Foto Video przygotowała specjalne stoisko, gdzie akredytowani fotografowie i zarejestrowani pasjonaci zdjęć lotniczych będą mogli m.in. wypożyczyć i wypróbować podczas imprezy zaawansowane lustrzanki EOS oraz obiektywy, a także bezpłatnie dokonać przeglądu i drobnych napraw własnego sprzętu.

Firma Canon przygotuje także dwie strefy kreatywnej zabawy dla dzieci i dorosłych. Stoisko Creative Park umożliwi zabawę z wycinaniem i sklejaniem papierowych modeli dostępnych na internetowej platformie Canon Creative Park oraz Canon Photo Studio, gdzie można będzie zobaczyć aparaty kompaktowe z superzoomem i amatorskie lustrzanki, a także otrzymać pamiątkową fotografię. Wszystkie zdjęcia będą drukowane na urządzeniach Canon z serii PIXMA i SELPHY.

Szczegółowe informacje i program dostępne są na oficjalnej stronie imprezy: http://www.airshow.sp.mil.pl/index.php