Promocja Canon: Stare na nowe

Warszawa, 4 września 2015 r. – Firma Canon poinformowała o nowej promocji. Tym razem kupując jedną z lustrzanek objętych akcją – EOS 5D Mark III, EOS 7D Mark II, EOS 6D i EOS 70D – i oddając swój zużyty aparat do punktu zbiórki zużytego sprzętu elektronicznego, można otrzymać zwrot w wysokości do 1200 złotych.

promotion_old to new.jpeg

Aby skorzystać z promocji należy:

• W okresie promocji 1.09 – 31.10 kupić w wybranej sieci sprzedaży jeden z aparatów objętych akcją (lista dostępna poniżej).
  • Do 15 listopada 2015 r. zarejestrować zakup za pomocą formularza na stronie www.canon.pl/starenanowe; dołączyć skan dowodu zakupu i wyciętego kodu kreskowego z pudełka, a także skan podpisanego oświadczenia (wzór dostępny na stronie), stwierdzającego iż klient przekazał dowolny zużyty aparat do punktu zbiórki zużytego sprzętu elektronicznego lub innego, pełniącego taką funkcję.

Mechanizm tej akcji został zaprojektowany tak, aby zapewnić korzyści użytkownikom sprzętu fotograficznego oraz popularyzować zachowania proekologiczne.

„W wielu domach zalegają niesprawne urządzenia, z którymi tak naprawdę nie wiadomo co zrobić. Tą akcją chcemy zachęcić użytkowników sprzętu fotograficznego do recyklingu, a także budować świadomość i potrzebę właściwej utylizacji elektroniki” – komentuje Maciej Kowalewski, Marketing Director CIG, Canon Polska.

Wysokość zwrotu jest uzależniona od produktu: cashback product amounts.jpg

Promocją objęte są produkty zakupione w następujących sieciach sprzedaży:

Canon Pro Imaging Partners: Aster/Fotostrada, BEIKS, Cyfrowe.pl, Fotoaparaciki, Fotoforma, Foto-Plus, Optima, Proclub, PW Digital, Studiotech.

Pozostałe sieci handlowe: 2bis.pl, Agito, Auchan, Avans.pl, Carrefour, Electro.pl, Euro RTV AGD, Fotojoker, Fotozakupy, JB Multimedia, KDM-Foto, Komputronik, Makro, Media Markt, Mediaexpert, Morele.net, Neo24.pl, Neonet, OleOle.pl, Saturn, Selgros, Sferis, X-kom.

Szczegółowe informacje na temat promocji dostępne są na stronie www.canon.pl/starenanowe