Promocja Canon: zwrot nawet do 3440 zł przy zakupie wybranego aparatu lub kamery i obiektywu

Warszawa, 1 kwietnia 2016 r. – Firma Canon ogłasza promocję na zakup wybranych lustrzanek cyfrowych i kamer serii EOS oraz obiektywów EF i EF-S. Aby wziąć udział w akcji, należy:

virtual lens.JPG

- w okresie od 23 marca 2016 r. do 31 stycznia 2017 r. zakupić objęty promocją aparat lub kamerę Cinema EOS oraz wybrany, zgodny z korpusem obiektyw EF/EF-S.

- do 28 lutego 2017 r. zarejestrować zakupione produkty i przesłać poprawnie wypełniony Formularz Zgłoszeniowy dostępny pod adresem www.canon.pl/lens-promo.

Lista aparatów i kamer oraz obiektywów objętych promocją:

Table1.png

Table2.png

Uczestnik, który kupił jeden korpus aparatu lub kamery, może otrzymać zwrot gotówki wyłącznie za jeden zakupiony obiektyw. Aparat lub kamerę objęte promocją oraz wybrany obiektyw można zakupić oddzielnie w ramach różnych transakcji, jednak obu zakupów należy dokonać w trakcie trwania okresu promocyjnego.

Promocja nie jest dostępna w połączeniu z jakąkolwiek inną promocją na obiektywy Canon, np. obejmującą zwrot pieniędzy za jeden obiektyw, jak również nie obejmuje obiektywów zakupionych w zestawie z lustrzanka cyfrową.

Szczegółowe informacje oraz regulamin dostępne są na stronie:
www.canon.pl/lens-promo.