Promocja Canon: voucher na drugi produkt

Warszawa, 25 lutego 2016 r. – Firma Canon rozpoczyna promocję „Voucher na drugi produkt”. W ramach akcji, kupując produkt objęty promocją – wybrane obiektywy EF i lampy błyskowe - można otrzymać zniżkę na zakup drugiego produktu Canon w wybranych punktach sprzedaży.

voucher_another_product.jpeg

Aby wziąć udział w promocji należy:

• w okresie od 24 lutego do 30 kwietnia 2016 r. zakupić objęty promocją obiektyw lub lampę błyskową w wybranej sieci sprzedaży;
  • do 31 maja 2016 r. przesłać poprawnie wypełniony Formularz Zgłoszeniowy dostępny online pod adresem www.canon.pl/lensvoucher;
  • dołączyć czytelny skan lub wyraźną fotografię dowodu zakupu produktu (np. paragon) oraz skan lub zdjęcie (w kolorze) oryginalnego kodu kreskowego EAN i numeru seryjnego wyciętego z opakowania.

Lista obiektywów i lamp objętych promocją:

table.jpg

Lista sieci sprzedaży objętych promocją:

Aster / Fotostrada www.fotostrada.pl
BEIKS www.beiks.pl
Cyfrowe.pl www.cyfrowe.pl
Fotoaparaciki www.fotoaparaciki.pl
Fotoforma www.fotoforma.pl
Foto-Plus www.fotoplus.pl
Optima www.sklepfotograficzny.com.pl/sklep
ProClub www.proclub.pl
PW Digital www.digital24.pl
Studiotech www.studiotech.pl

Jeden użytkownik może kupić więcej niż jeden produkt promocyjny. W przypadku udokumentowania więcej niż jednego produktu promocyjnego na jednym dowodzie zakupu, każdy produkt należy zgłosić poprzez oddzielny Formularz Zgłoszeniowy. Liczba voucherów jest ograniczona - decyduje kolejność zgłoszeń. Realizacja vouchera możliwa jest tylko w punkcie sprzedaży, w którym został kupiony produkt promocyjny.

Szczegółowe informacje oraz regulamin dostępne są na stronie: www.canon.pl/lensvoucher