Canon przedłuża promocję CashBack na zakup wybranych obiektywów z aparatem EOS 7D Mark II i rozszerza listę produktów objętych akcją

Warszawa, 24 lutego 2015 r. – Firma Canon przedłuża do 31 lipca 2015 roku promocję CashBack na zakup lustrzanki EOS 7D Mark II oraz jednego z wybranych obiektywów. Dodatkowo, do produktów objętych akcją dołączył nowy obiektyw EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM. Wartość zwrotu może wynieść nawet 1200 zł.

CashBack promotion

Aby skorzystać z promocji należy:

• Do 31.07.2015 (włącznie) kupić aparat 7D Mark II (body) i dowolny obiektyw objęty promocją. Klient, który dokonał zakupu jednego aparatu EOS 7D Mark II (body), może uzyskać zwrot określonej kwoty maksymalnie za jeden kupiony obiektyw.
  • Prawidłowo wypełnić i przesłać online formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie www.canon.pl/lenscashback - osobno dla aparatu i obiektywu.
  • Termin rejestracji produktów mija 31 sierpnia 2015 r. (włącznie)

Aparat i obiektyw nie muszą być zakupione podczas jednej transakcji, ale oba produkty trzeba nabyć w okresie obowiązywania promocji.

Promocja nie łączy się z innymi akcjami typu CashBack organizowanymi przez Canon.

Lista obiektywów objętych promocją:

List of eligible lenses

Dodatkowe informacje na temat promocji oraz regulamin dostępne są na stronie www.canon.pl/lenscashback