CanonPRO.pl: portal dla profesjonalnych użytkowników sprzętu foto-wideo

Warszawa, 6 listopada 2014 r. – Wystartował nowy portal www.canonpro.pl, który w całości poświęcony jest profesjonalnym rozwiązaniom foto-wideo firmy Canon. Zaprezentowana dziś po raz pierwszy strona ma być nie tylko źródłem wiedzy na temat najbardziej zaawansowanych produktów, takich jak kamery, lustrzanki i drukarki fotograficzne, ale także platformą komunikacji z profesjonalnymi użytkownikami sprzętu Canon.

CanonPRO

Aby ułatwić odnalezienie odpowiednich informacji, strona została podzielona na sześć głównych części. W sekcji Promocje na bieżąco aktualizowane będą informacje o ofertach specjalnych. W zakładce Warsztaty znajdą się zapowiedzi szkoleń, które pomogą stale rozwijać własne umiejętności. Można także będzie zobaczyć archiwum wydarzeń, w których firma Canon brała udział. Wybierając opcję Gdzie kupić użytkownicy znajdą listę Autoryzowanych Partnerów i będą mogli przejść bezpośrednio do ich witryn internetowych (wyszukiwanie odbywa się w oparciu dwa kryteria: miasto i produkt). W sekcji Produkty dostępne będą szczegółowe informacje o najnowszych rozwiązaniach Canon. Strefa wiedzy poświęcona jest prezentacji ciekawych projektów, realizowanych m.in. przez ambasadorów Canon, ale nie zabraknie także wielu innych, inspirujących i często premierowych treści. Z kolei zakładka Wypożyczalnie pomoże szybko i precyzyjnie odnaleźć najbliższy punkt oferujący wypożyczenie sprzętu.

Wraz z uruchomieniem strony wystartował także dedykowany newsletter, za pośrednictwem którego na bieżąco można będzie otrzymywać informacje o nowościach i nadchodzących wydarzeniach.

Więcej informacji na stronie www.canonpro.pl