Przenieś swoje zdjęcia na wyższy poziom – wybrane produkty Canon z pakietem AdobeCreative Cloud

Warszawa, 24 września 2014 r. – Firma Canon poinformowała o promocji na zakup wybranych produktów. Decydując się na objęte akcją modele z serii EOS i PIXMA można otrzymać roczną subskrypcję na pakiet AdobeCreative Cloud Photography. Dodatkowo, przy zakupie aparatu EOS 6D klienci mogą otrzymać w prezencie kreatywny tablet Wacom.

AdobeCreative Cloud.jpg

Pakiet AdobeCreative Cloud Photography obejmuje najbardziej popularne aplikacje do tworzenia, edycji i udostępniania fotografii oraz filmów. Dodatkowo usługa Creative Cloud pozwala korzystać z ulubionych aplikacji także w podróży oraz zapewnia łatwy dostęp do plików, czcionek, kolorów i zdjęć w ramach pakietu Adobe.

Aby skorzystać z promocji, należy:

1. Do 15 stycznia 2015 r.* w wybranych punktach sprzedaży zakupić jeden z produktów objętych promocją:
    • EOS 5D Mark III
    • EOS 6D
    • PowerShot G1X Mark II
    • PowerShot G7 X
    • PIXMA PRO-1
    • PIXMA PRO-10
    • PIXMA PRO-100

2. Do 15 lutego 2015 r.** wypełnić formularz i zarejestrować się na stronie: http://www.canon.pl/fotopromo Należy załączyć skan paragonu lub potwierdzenie zamówienia (w przypadku zakupu przez Internet) oraz skan kodu kreskowego wyciętego z opakowania zakupionego produktu promocyjnego.

Po poprawnej weryfikacji zgłoszenia, klient otrzyma drogą emailową kod, który pozwoli na pobranie pakietu AdobeCreative Cloud Photography na okres 12 miesięcy. Kod jest ważny od momentu jego zarejestrowania.

Lista sklepów objętych promocją:

• Aster www.fotostrada.pl
  • Beiks www.beiks.pl
  • Cyfrowe PL www.cyfrowe.pl
  • RTV EURO AGD www.euro.com.pl
  • Fotoaparaciki www.fotoaparaciki.pl
  • Fotoforma www.fotoforma.pl
  • FotoJoker www.fotojoker.pl
  • Fotoplus www.foto-plus.pl
  • Komputronik www.komputronik.pl
  • MediaExpert www.mediaexpert.pl
  • Optima www.foto-nova.com.pl
  • Proclub www.proclub.pl
  • PW Digital www.digital24.pl
  • Media Markt www.mediamarkt.pl
  • Saturn www.saturn.pl

Więcej szczegółowych informacji oraz regulamin promocji znajduje się na stronie: http://www.canon.pl/fotopromo

* Nie dotyczy promocji na aparat EOS 6D.
Promocja EOS 6D trwa do 31 października 2014 r.

** Nie dotyczy rejestracji przy zakupie aparatu EOS 6D. Przy zakupie EOS 6D można rejestrować się do północy (CET) 30 listopada 2014 r. włącznie.