Oferta promocyjna: przy zakupie kamery Canon EOS C100 oprogramowanie EDIUS Pro 7 do pobrania za darmo

Warszawa, 5 czerwca 2014 r. – Firma Canon poinformowała o ofercie promocyjnej na produkt systemu Cinema EOS. Klienci, którzy do 31 grudnia br. kupią kamerę EOS C100 mogą bezpłatnie pobrać pełną wersję oprogramowania Grass Valley EDIUS Pro 7.

free download EDIUS Pro 7

Aby skorzystać z promocji należy:

1. Do 31 grudnia 2014 r. zakupić kamerę EOS C100
  2. Najpóźniej do 15 stycznia 2015 r. zarejestrować zakup wypełniając formularz zgłoszeniowy
  3. Pobrać oprogramowanie i wprowadzić klucz aktywacyjny, który zostanie dostarczony mailowo, zaraz po weryfikacji zgłoszenia.

Regulamin promocji dostępny jest na stronie:

Lista sklepów objętych promocją: Aster/Fotostrada, BEIKS, Cyfrowe.pl, Fotoaparaciki, Fotoforma, Foto-Plus, Optima, Proclub, PW Digital.

Canon EOS C100
Kamera EOS C100 stanowi wyjątkowe połączenie profesjonalnego przetwarzania obrazu HD i kompaktowej konstrukcji. W celu ułatwienia obsługi zastosowano funkcje automatyzacji, takie jak automatyczna regulacja ostrości One-Shot, tryb Push Auto Iris i automatyczny balans bieli. W razie potrzeby można także skorzystać z pełnego sterowania ręcznego.

EDIUS Pro 7
EDIUS to profesjonalny, nieliniowy edytor wideo umożliwiający edycję większości formatów wideo SD i HD w czasie rzeczywistym.