Oferta specjalna: kup aparat EOS 6D i obiektyw EF 24-105mm i odbierz lampę Speedlite 430EX II w prezencie

Warszawa, 4 czerwca 2014 r. – Firma Canon przygotowała ofertę specjalną na pełnoklatkową lustrzankę EOS 6D. Klienci, którzy do 22 sierpnia br. kupią w wybranej sieci sprzedaży aparat w zestawie z obiektywem EF 24-105 mm, otrzymają lampę Speedlite 430EX II w prezencie.

EOS 6D Promotion

Aby wziąć udział w promocji należy:

1. Do 22 sierpnia br. zakupić objęty ofertą specjalną zestaw, składający się z aparatu EOS 6D i obiektywu EF 24-105 mm w wybranej sieci sprzedaży.
  2. Zachować dowód zakupu i opakowanie produktu.
  3. Najpóźniej do 29 sierpnia br. zarejestrować zakup korzystając z formularza na stronie http://www.canon.pl/promocje/EOS6D/, przesyłając skany dowodu zakupu, kodu kreskowego i numeru seryjnego zakupionego produktu.

Promocyjne produkty dostępne są u autoryzowanych partnerów Canon: Aster/Fotostrada, BEIKS, Cyfrowe.pl, Fotoaparaciki, Fotoforma, Foto-Plus, Optima, Proclub, PW Digital.

Aparat Canon EOS 6D łączy trwałą, lekką konstrukcję z pełnoklatkową matrycą CMOS o rozdzielczości 20,2 MP i zaawansowanym procesorem obrazu DIGIC 5+. Został wyposażony w moduł GPS, który zapisuje informacje o lokalizacji. Z kolei wbudowane Wi-Fi pozwala na udostępnianie zdjęć i zdalne sterowanie lustrzanką. Jasny, pełnoklatkowy wizjer aparatu umożliwia intuicyjną pracę, a 3-calowy ekran LCD Clear View II sprawia, że fotografowanie i filmowanie (Full HD) w trybie Live View staje się przyjemnością.

Szczegółowe informacje dostępne są na stronie: http://www.canon.pl/promocje/eos6d/