Canon w świecie elektronicznych dokumentów

Warszawa, 23 lipca 2014 r. – Podczas odbywającej się w Warszawie dwudniowej konferencji EOIF GigaCon – „Elektroniczny Obieg informacji w Firmie” (29-30 lipca br.) Canon zaprezentuje pełne portfolio produktów, w tym najnowsze rozwiązania z zakresu zarządzania dokumentami. Uczestnicy spotkania będą mogli obejrzeć i przetestować m.in. szybkie skanery dokumentowe, wydajne urządzenia drukujące oraz zaawansowane oprogramowanie wspomagające codzienną pracę biura.

office.jpg

Stoisko Canon przyjmie formę w pełni wyposażonego i funkcjonalnego biura. Odwiedzający będą mogli nie tylko zapoznać się z produktami i rozwiązaniami dla biznesu, ale także porozmawiać bezpośrednio z ekspertami Canon oraz umówić się na konsultacje.

- Zdecydowaliśmy się zaprezentować możliwości drukarek, skanerów dokumentowych i oprogramowania w zaaranżowanym biurze, by w prosty sposób pokazać, jak nasze wiodące rozwiązania odpowiadają na konkretne biznesowe potrzeby. Takie połączenie produktów i aplikacji pozwoli stworzyć spójny system narzędzi do zarządzania obiegiem informacji w biurze i zaprezentować, w jaki sposób podnosić efektywność w biznesie – komentuje Przemysław Jabłoński, Channel Director, Canon Business Services w Canon Polska.

W bogatym programie konferencji zawarte są dwa wystąpienia przedstawicieli Canon. Na dzień otwarcia (29 lipca) zaplanowano prezentację „Elektroniczny obieg dokumentów – Szybkie i skuteczne rozwiązania w świecie elektronicznych dokumentów.” Z kolei w środę, 30 lipca eksperci Canon opowiedzą o pakiecie narzędzi IRIS, które wspomagają przetwarzanie dokumentów i pozyskiwanie danych.

Obecność na konferencji jest elementem nowej kampanii „Canon for Business”, skierowanej do środowiska biznesowego, a zwłaszcza przedstawicieli kadry zarządzającej (CIO, CFO, CMO). Celem działań jest budowanie wizerunku Canon jako silnego partnera biznesowego, który dzięki profesjonalnemu wsparciu, innowacyjnym technologiom i wizjonerskiemu podejściu do biznesu, pomaga firmom dostosować się do zmiennej rzeczywistości rynkowej i osiągać wyjątkowe wyniki.

Służyć temu ma także strona www.canon.pl/wyjatkowywbiznesie, gdzie można znaleźć wiele inspirujących treści odpowiadających na codzienne wyzwania managerów.

Więcej informacji o rozwiązaniach Canon dla biznesu dostępnych jest pod adresem: http://www.canon.pl/For_Work/