Canon partnerem konferencji AB Business & Technology 2015

Warszawa, 8 maja 2015 r. – Firma Canon jest partnerem odbywającej się po raz drugi konferencji AB Business & Technology. W ramach tegorocznej edycji zaplanowano dwa spotkania: 12 maja w Krakowie i 19 maja w Warszawie. Motywem przewodnim jest hasło „Bezpieczna komunikacja gwarancją sukcesu w mobilnym biznesie”.

Conference Business & Technology

„Canon, jako producent kompletnych rozwiązań do przetwarzania obrazu zarówno dla klientów indywidulanych, jak i biznesowych, doskonale zdaje sobie sprawę z ważnej roli, jaką w procesie zakupowym odgrywają partnerzy i integratorzy. Widzimy także rosnące znaczenie dopasowanych do potrzeb klientów systemów i rozwiązań – zwłaszcza wykorzystujących technologie mobilne - dlatego w ramach tegorocznych konferencji AB chcemy opowiedzieć więcej o naszej ofercie i wskazać korzyści biznesowe, oferowane przez nasze rozwiązania” – komentuje Wiktor Różański, dyrektor ds. kanału partnerskiego w dziale rozwiązań biznesowych, Canon Polska.

W bogatym programie konferencyjnym przewidziane są wystąpienia przedstawicieli Canon Polska. Podczas obu spotkań Rafał Placzyński, marketing menedżer rozwiązań biznesowych, opowie o rozwiązaniach dla małych i średnich przedsiębiorstw. Z kolei w Warszawie, współprowadzącym spotkanie będzie Dariusz Skaszewski, specjalista ds. rozwiązań konsumenckich w Canon Polska. Dodatkowo, na stoisku Canon można będzie uzyskać szczegółowe informacje na temat produktów i rozwiązań zarówno dla klientów indywidulanych, jak i dla biznesu.

W ramach obu konferencji, swoje prelekcje wygłoszą zaproszeni goście, m.in. Mateusz Kusznierewicz, dwukrotny medalista olimpijski, aktualnie zaangażowany w działalność społeczną i biznesową oraz Krzysztof Hołowczyc, jeden z najbardziej utytułowanych polskich kierowców rajdowych, wielokrotny Mistrz Polski i Mistrz Europy.

Więcej informacji na temat wydarzeń oraz formularz rejestracyjny dostępny jest na stronie www.bnt.ab.pl